Konsylium24

1%Pomoc dla dziecka z zespołem Downa - rodzina lekarza

1,5% podatku

PV:

Proszę osoby zainteresowane o pomoc w formie 1% podatku lub każdej innej dla Kacperka, dziecka z zespołem Downa. Jest to mój bratanek,jego matka jest także osobą niepełnosprawną ruchowo. pomoc będzie przeznaczona przede wszystkim na rehabilitację, do której dostęp w małym mieście jest ograniczony, a przede wszystkim kosztowny, Z góry dziękuje za pomoc. Szczegóły poniżej, w apelu Rodziców, łącznie z danymi do przekazania 1%. Dagmara Łukasz Kotarak Piła, dn. 18.12.2012r ul. Koszykowa 11/3 64-920 Piła Prosimy Państwa o wsparcie finansowe dla Kacperka, który urodził się z zespołem Downa. Kacperek ma w chwili obecnej skończone 2,5 roku. Od pierwszych miesięcy życia nasz synek jest pod stałą opieką specjalistów w Pile, Bydgoszczy, uczęszcza na rehabilitację, zajęcia logopedyczne, integrację sensoryczną. U Kacperka stwierdzono opóźnienie psychoruchowe i słabe napięcie mięśniowe, niedosłuch lewego uszka, niedoczynność tarczycy, kamicę pęcherzyka żółciowego oraz wadę wzroku. Mimo swojego wieku, Kacperek jeszcze nie chodzi, rozwija się dużo wolniej niż jego rówieśnicy. Sama jestem osobą niepełnosprawną, nie mam dłoni i w związku z tym ciężko mi jest pomóc Kacperkowi w rehabilitacji, a ona jest niezbędna do sprawniejszego funkcjonowania. Dzięki Państwa pomocy Kacperek będzie mógł się rozwijać. Liczymy na Państwa pomoc i wsparcie. Wystarczy Wielkie Serce i Dobra Wola Człowieka. Aby pomóc dziecku prawidłowo się rozwijać, należy zapewnić mu pomoce dydaktyczne oraz uczestnictwo w turnusach rehabilitacyjnych przynajmniej 2 razy do roku. Koszt jednego turnusu rehabilitacyjnego wynosi 4400 zł. Przerasta to całkowicie nasze możliwości finansowe. Zwracamy się więc z gorącą prośbą o udzielenie wsparcia finansowego na konto Fundacji, której Kacperek jest podopiecznym. Z poważaniem, Rodzice Fundacja Dzieciom ,,Zdążyć z pomocą" ul. Łomiańska 5, 01-685 Warszawa nr: 15 1060 0076 0000 3310 0018 2615 z dopiskiem : 13248 KOTARAK KACPER -darowizna na pomoc i ochronę zdrowia Aby przekazać 1% podatku, wystarczy w zeznaniu podatkowym wpisać dane: KRS: 0000037904, cel szczegółowy 1%: 13248 KOTARAK KACPER
no access

Access to the content of the website only for logged in doctors

LOGIN