Konsylium24
clinical_specialization

ZUS ZLA

Wszyscy ludzie chorują i nie zawsze są w stanie w tym czasie pracować. Co warto wiedzieć o zwolnieniach? Porady na temat wystawiania druków zwolnień lekarskich ZUS ZLA.

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Ezla z kodem C, czyli niezdolność spowodowana nadużyciem alkoholu za które należy się 0% dniówki - czy można takie zw...

26

comments_icon
Dzień dobry, Mam pytanie: czy jeśli wystawiacie ZLA z programów gabinetowych (np. na kod I63; I69; G20; G35; duża ...

0

comments_icon
Wróciłem z urlopu, dzisiaj chcąc wystawić zwolnienie pacjentowi musiałem się zweryfikować na nowej stronie zus kodem ...

0

comments_icon
Post uległ edycji ponieważ nie chciałbym aby detale dotyczące sprawy były zbyt długo dostępne. Wątek dotyczył wysta...

30

comments_icon
Przychodzi pacj i prosi o korektę zwolnienia (żądanie pracodawcy) W czasie trwania ZLA doszło do poronienia. Zakła...

17

comments_icon
Zaczęły się ferie zimowe i znów zaczynam obserwować pewne nowe zjawisko, które dawało się zauważyć już latem. Mam na ...

16

comments_icon
Słynne L4. Każdy wypowiada tę nazwę, mało kto widział. Próbowałem znaleźć przykładowy formularz L4 w necie, niestety...

25

comments_icon
W oczekiwaniu na rezydenturę rozpocząłem pracę w POZ. Zasadniczo to jest naprawdę nieźle i praca póki co jest bardz...

6

comments_icon
Wystawione zostało zwolnienie na opiekę nad ojcem dla córki w dniu wypisu, który się nie odbył. Chory musiał zostać w...

11

comments_icon
Mam problem z pacjentami pracującymi konkretnie w Niemczech, którzy są ubezpieczeni w Krankenkasse. Wcześniej wystarc...

10

comments_icon