Konsylium24
clinical_specialization

Relacje między lekarzami

Sprawy między lekarzami. Przyjemne, jak i te kłopotliwe sytuacje w relacjach lekarz-lekarz. Podziel się wydarzeniami z pracy! Sprawdź co myślą lekarze o kolegach i koleżankach, z którymi współpracują, lub u których się leczą...

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Temat z serii dylematy młodego lekarza. Czy uważacie, że związek z osobą z branży niemedycznej skazany jest na porażk...

8

comments_icon
Dobro chorego.Uprzejmość. Życzliwość. Czy to zapomniane słowa? Czy niektórzy z nas mają syndrom oblężonej twierdzy? C...

0

comments_icon
NIe wiem jak w innych działkach specjalistyki ale w okulistyce ostatnio wysyp pilnych skierowań a okuliści narzekaj...

0

comments_icon
Zdarza mi się prosić pacjenta , żeby z powodu zalecanych przeze mnie leków, zrobił ekg. Niemal zawsze piszę oficjal...

123

comments_icon
Znalezisko z Twittera. Rezydent ordynatorem a podwładni to stażyści, studenci i dłużsi stażem pacjenci.

19

comments_icon
wyprodukowałem pismo. Bo to juz kolejne odesłanie paszczowe

3

comments_icon
Witam polecicie coś na wakacie w Grecji z autopsji? Hotel? Domek do wynajęcia na 10 osób?

0

comments_icon
Oczywiście lekarz POZ musi być saperem. Szczególnie gdy koledzy podrzucają mu miny. Tym razem od diabetologa. Z pryw...

115

comments_icon
Jestem wstrzasniety. W tym szpitalu w którym pracuje na 18 miesięcznym kontrakcie wróciłem dzisiaj pierwszy dzień do ...

215

comments_icon
Była aferka na ŚUM teraz będzie grillowanie Wrocławia https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,29396661,studenci-...

34

comments_icon