Relacje między lekarzami
Sprawy między lekarzami. Przyjemne, jak i te kłopotliwe sytuacje w relacjach lekarz-lekarz. Podziel się wydarzeniami z pracy! Sprawdź co myślą lekarze o kolegach i koleżankach, z którymi współpracują, lub u których się leczą...
0 obserwujących
Obserwuj
Temat z serii dylematy młodego lekarza. Czy uważacie, że związek z osobą z branży niemedycznej skazany jest na porażk...
Dobro chorego.Uprzejmość. Życzliwość. Czy to zapomniane słowa? Czy niektórzy z nas mają syndrom oblężonej twierdzy? C...
0
NIe wiem jak w innych działkach specjalistyki ale w okulistyce ostatnio wysyp pilnych skierowań a okuliści narzekaj...
0
Zdarza mi się prosić pacjenta , żeby z powodu zalecanych przeze mnie leków, zrobił ekg.
Niemal zawsze piszę oficjal...
123
Znalezisko z Twittera. Rezydent ordynatorem a podwładni to stażyści, studenci i dłużsi stażem pacjenci.
19
wyprodukowałem pismo. Bo to juz kolejne odesłanie paszczowe
3
Witam polecicie coś na wakacie w Grecji z autopsji? Hotel? Domek do wynajęcia na 10 osób?
0
Oczywiście lekarz POZ musi być saperem. Szczególnie gdy koledzy podrzucają mu miny. Tym razem od diabetologa. Z pryw...
115
Jestem wstrzasniety. W tym szpitalu w którym pracuje na 18 miesięcznym kontrakcie wróciłem dzisiaj pierwszy dzień do ...
215
Była aferka na ŚUM teraz będzie grillowanie Wrocławia
https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,29396661,studenci-...
34
8