Konsylium24
clinical_specialization

Studia podyplomowe

Lekarz kształci się przez całe życie by najlepiej pomagać sobie oraz pacjentom. Dyskusje na temat różnych możliwości studiów podyplomowych dla lekarzy. Który kierunek wybrać? Czego nie warto studiować?

1 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Cześć! Zastanawiam się nad wyborem studiów podyplomowych i chciałbym zapytać, czy ktoś z Was ma doświadczenie w tej ...

0

comments_icon
Czy ktoś posiada bazę pytań do egzaminu PTU-usg doppler tt. Szyjnych? Czy są osoby które zdawały egzamin w poprzedni...

0

comments_icon
Czego chcecie? Czego sobie życzycie.? Dla tych co już skończyli programy specjalizacyjne, co byście zmienili?

35

comments_icon
Hej, poszukuje osób, które ukończyły bądź dalej uczęszczają na studia podyplomowe na kierunku Zarządzanie biznesem me...

0

comments_icon
Czy ktoś z Was uczył się w Podyplomowej Szkole Medycyny Estetycznej w Warszawie? Chcę tam się uczyć i z tego względu...

0

comments_icon
Tekst z dzisiejszego Metro. Daje duuuuuuuużo do myślenia: ============================ Doktorat nie ułatwia znale...

0

comments_icon
Poszukuję osoby która ukończyła albo realizuje program studiów podyplomowych w Warszawie na WUM kierunek Medycyna ube...

0

comments_icon
Witam serdecznie, Zgodnie z najnowsza ustawą o stopniach i tytułach naukowych z dn. 18 marzca 2011 [ http://isap....

0

comments_icon
Mam takie nieco nietypowe pytanie w zakresie naukowym. Mieszkam w mniejszej miejscowości w województwie kuj-pom. Cz...

0

comments_icon
Hej! od września studiuję psychologię... w sobotę mam egzamin z podstaw psychiatrii... no i dostaliśmy kilka pytań pr...

0

comments_icon