Studia podyplomowe
Lekarz kształci się przez całe życie by najlepiej pomagać sobie oraz pacjentom. Dyskusje na temat różnych możliwości studiów podyplomowych dla lekarzy. Który kierunek wybrać? Czego nie warto studiować?
1 obserwujących
Obserwuj
Cześć!
Zastanawiam się nad wyborem studiów podyplomowych i chciałbym zapytać, czy ktoś z Was ma doświadczenie w tej ...
Czy ktoś posiada bazę pytań do egzaminu PTU-usg doppler tt. Szyjnych?
Czy są osoby które zdawały egzamin w poprzedni...
0
Czego chcecie? Czego sobie życzycie.? Dla tych co już skończyli programy specjalizacyjne, co byście zmienili?
35
Hej, poszukuje osób, które ukończyły bądź dalej uczęszczają na studia podyplomowe na kierunku Zarządzanie biznesem me...
0
Czy ktoś z Was uczył się w Podyplomowej Szkole Medycyny Estetycznej w Warszawie?
Chcę tam się uczyć i z tego względu...
0
Tekst z dzisiejszego Metro. Daje duuuuuuuużo do myślenia:
============================
Doktorat nie ułatwia znale...
0
Poszukuję osoby która ukończyła albo realizuje program studiów podyplomowych w Warszawie na WUM kierunek Medycyna ube...
0
Witam serdecznie,
Zgodnie z najnowsza ustawą o stopniach i tytułach naukowych z dn. 18 marzca 2011
[ http://isap....
0
Mam takie nieco nietypowe pytanie w zakresie naukowym. Mieszkam w mniejszej miejscowości w województwie kuj-pom. Cz...
0
Hej! od września studiuję psychologię... w sobotę mam egzamin z podstaw psychiatrii... no i dostaliśmy kilka pytań pr...
0
0