Co i gdzie kupić?
W XXI wieku oferta towarów jest nieprawdopodobnie rozbudowana - era pustych półek i octu skończyła się. Porady na temat wyboru i zakupów sprzętu lekarskiego i innych rzeczy przydatnych w praktyce lekarskiej.
0 obserwujących
Obserwuj
Cześć, z Waszego doświadczenia, w co powinienem się wyposażyć we własnym zakresie zaczynając pracę w POZ? Przychodzi ...
Witam, chciałabym zakupić aparat USG. Dotychczas pracowałam na Logiq P9 - obraz jak dla mnie ok, ale może macie do po...
6
Witam,
Przymierzam się do otwarcia gabinetu lekarza rodzinnego - na początek kilka godzin w miesiącu. Chciałam się...
0
Czy ktoś z Was korzystał może z testów 6 w 1 Bi-safa? Polecacie?
https://bisaf.pl/produkt/test-na-sars-cov-2-grypy...
0
Pytanie do ultrasonografistów - kozetka dla pacjenta z elektryczną regulacją wysokości się przydaje ? Warto zainwesto...
0
Czy ktoś ma doświadczenie z prostym w obsłudze aparatem holter EKG? Chciałabym kupić do gabinetu.
0
Właśnie oglądam zabiegi mezoterapii i zastanawiam się czy one dadzą świeży wygląd, czy naprawdę naciagną skórę. Czy m...
3
Potrzebuję pomocy w wyborze prezentu dla młodego, około 40- letniego faceta, typ alfiaka, wysportowany, wiele aktyw...
35
Hej, z jakich stron zamawiacie testy diagnostyczne? Chodzi mi o combo, crp, paciorkowce i paski do moczu
0
Brat komendanta głównego policji Jarosława Szymczyka to - według prokuratury - członek zorganizowanej grupy przestępc...
2
34