Konsylium24
clinical_specialization

Opinie o książkach i czasopismach

Na rynku są setki czasopism medycznych, książek autorów zagranicznych oraz polskich. W tym miejscu znajdziesz dyskusje o dostępnych źródłach wiedzy lekarskiej. Co czytać a czego unikać?

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Jestem po kursie Roztoczańskiej Szkoły USG – jama brzuszna i zaczynam naukę w praktyce. Mam dostęp do aparatu USG w...

6

comments_icon
Cześć! Z początkiem listopada zamierzam podjąć pracę w SOR oraz w NiŚPL. Szukam w związku z tym literatury, która m...

0

comments_icon
IDEAŁ TANIO KUPIĘ W obliczu niezwykle narcystycznych czasów, skoncentrowanych na kreowaniu wizerunku, istnieje ...

2

comments_icon
Hej, Psychoterapia rodzic - niemowlę. Nie wiem jeszcze, co myśleć. Psycho - terapia. Terapia kojarzyła mi się z te...

8

comments_icon
Steroid zamiast steryd Błona śluzowa zamiast śluzówka Pacjent mówi swoim językiem i żeby pacjent zrozumiał lekar...

23

comments_icon
Zdolność do mentalizowania w relacji rodzic – dziecko Rodzicielska zdolność do mentalizowania pełni bardzo ważną r...

2

comments_icon
Odwaga bycia nielubianym Ichiro Kishimiego to książka psychologiczna, która może stać się poradnikiem, a nawet swoi...

0

comments_icon
Zalecenia diety dla zdrowego serca obejmują: spożywanie szerokiej gamy owoców i warzyw, wybieranie produktów pełn...

15

comments_icon
Mama ginekolog ostatnio bardzo na czasie to i ja chciałam zapytać, czy ktoś może miał przyjemność czytać jej (i jeszc...

0

comments_icon
Wkleję sobie tutaj, póżniej wrócę do tematu. Problem i zdrowotny i etyczny. Że dwoje rownolatków się szarpie lub bij...

0

comments_icon