Konsylium24
clinical_specialization

Lekarze w ogrodzie

Czy jesteś lekarzem, który spokój, harmonię i doznania estetyczne odnajduje w zaciszu ogrodu? Lubisz ogrodnictwo, posiadasz piękne okazy, szukasz porady? Tutaj znajdziesz wszystkie odpowiedzi.

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Pierwszy z planowanych postów botanicznych, nie chcę łączyć dwóch zagadnień żeby nie było balaganu. Drzewko szczęsci...

0

comments_icon
Post botaniczny numer dwa. Ostatnio mam kryzys podróżniczy (chcialabym, ale się nie składa), więc pozostają mi wspom...

0

comments_icon
Czy macie jakies polecenia względem wyboru roślin doniczkowych do mieszkań, które nie wymagają zbytniej pielęgnacji. ...

0

comments_icon
Na początku stycznia już te żółte - narcyze? Dziś bratki...

59

comments_icon
https://varendcorso.nl/ Impreza kwiatowo - warzywna. Lokalni producenci warzyw i kwiatów przystrają łodzie, tratw...

1

comments_icon
Świetlista łuna w okno zagląda mi dzień dobry mówię światu otwieram drzwi idę w kraj witać maj idę w kraj w...

9

comments_icon
Ogrodu z prawdziwego zdarzenia niestety nie posiadam, ale taki mini parapetowy w domu owszem. Na razie ogranicza się ...

12

comments_icon
Witam, moi rodzice mieszkają niedaleko lasu, w bardzo kleszczowym rejonie, slyszalam ze sa specyfiki w miare wybior...

0

comments_icon