Konsylium24
clinical_specialization

Lekarze menedżerowie

Przedsiębiorczy i lekarz - te dwa słowa często łączą się ze sobą. Porady związane z prowadzeniem własnej praktyki lekaskiej, z zarządzaniem i kierowaniem gabinetem, przychodnią lekarską.

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Jak wyżej. Korzystacie z osobistego czy macie osobne, firmowe? Posiadam dwa konta osobiste i wolałabym korzystać z je...

32

comments_icon
Duże przejęcie na rynku oprogramowania edm https://cyfrowa.rp.pl/biznes-ludzie-startupy/art37741101-wlasciciel-serwi...

21

comments_icon
Chodzi mi o konkretny model, który się u Was sprawdza. Raczej nie bardzo drogi, ale też nie kompletny szajs. I jeszcz...

17

comments_icon
Czy dostajecie telefony od medindex? Ja mam co kilka dni telefon o treści dzwonię w sprawie przedłużenia reklamy ...

0

comments_icon
Czy ktoś ostatnio zmieniał skład osobowy s.c prowadzącej POZ. Jak wyglada sprawa kontynuacji umowy z nfz, zachowania ...

16

comments_icon
Pojawiają się na mojej drodze różne problemy wynikające z braku doświadczenia. 1) Właśnie mam rozkminy czy wymyślił...

24

comments_icon
Właśnie się zderzyłam czołowo z problemem, że jak firma, z którą będę na kontrakcie jest w Warszawie, to mnie nie zar...

9

comments_icon
Firma odbierająca ode mnie odpady medyczne molestuje mnie odnośnie obowiązku wyznaczenia przeze mnie doradcy ADR i że...

1

comments_icon
witajcie.morduję się z uzyskaniem atestu na gabinet. czy ktoś z Was zamieszczał szafę gospodarczą i zlew gospodarczy?...

0

comments_icon
Cześć Planuję rozpocząć działalność w postaci wizyt domowych. Chciałem Was zapytać o parę rad? - Jaką kasę fiskaln...

6

comments_icon