Konsylium24
clinical_specialization

Społeczność Konsylium24

Forum poświęcone lekarzom Konsylium24 i całemu wewnętrznemu życiu największej społeczności lekarzy w polskim Internecie. Też jesteś jej członkiem - weź udział w dyskusji!

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Wiele Koleżanek i Kolegów uważa, że telemedycyna ma przyszłość . Uważam, że dobrze abyśmy mieli wpływ na to jak ta ...

17

comments_icon
Ja się nie poczuwam. Leśna to jest tu co najwyzej jedna, ale babką bym jej nie nazwała, a tym bardziej dziadkiem :)) ...

0

comments_icon
I odlot : Do krainy dzieciństwa . Powspominajmy nasze bajki i zabawki

250

comments_icon
Czy ktoś wie co się dzieje z Hiac???? Znowu zamilkł.

1

comments_icon
Lekarz uroginekolog zaleciła mi kupno elektrostymulatora do cwiczen mm.Kegla.Twierdzi,ze wszczpiony rozrusznik serca ...

7

comments_icon
Czy ktoś otrzymał PITa z konsylium24 za rok 2022 ?

8

comments_icon
Drogie koleżanki i koledzy Podjąłem wczoraj decyzję o usunięciu konta. Dzisiaj napisałem maila do k24. Dziękuję...

174

comments_icon
Fejsbuk nas nienawidzi, bo k24 wyglada z boku jak loża masońska :) Nie wystarczy chęć, żeby tu się dostać. Musisz mi...

11

comments_icon
żałujcie, ze Was tu nie ma/ Morze Wódy, prosiaki z rożna , kapela gra... miłego wieczoru...alfa i prawdziwy i belata!...

0

comments_icon
Stowarzyszenie to nie sekta- jego działalność jest JAWNA. Pozwalam więc sobie zamieścić parę zabawnych dokumentów, kt...

0

comments_icon