Konsylium24
clinical_specialization

Zaświadczenia, skierowania, wnioski

Jak właściwie wypełnić druki zaświadczeń i wniosków? Kto jest uprawniony do ich wystawiania i komu można je wypisać? Porady praktyczne.

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Proszę kolegów o pomoc. Chce skierować pacjentkę na leczenie uzdrowiskowe. Minęłogt; 12 miesięcy od zakończenia lec...

4

comments_icon
Hej, nie jestem chirurgiem dlatego mam do Was pytanie- czym jest właściwie procedura 46.81 Śródbrzuszne manipulacje n...

0

comments_icon
Witam, czy wydajecie skierowania do poradni specjalistycznych, bo pacjent chce? Nawet jeśli nie widzicie uzasadnienia...

59

comments_icon
Czy u Pacjenta , który jest kucharzem , którego książeczka sanepidowska traci ważność- wpis o przedłużeniu może zrobi...

2

comments_icon
Właśnie na stronie rządowej, ukazał się bardzo ważny komunikat, dotyczący współpracy na linii specjalistyka - POZ. Pr...

59

comments_icon
chodzą Wam skierowania, ?mnie od rana nie udało się wysłać ani jednego , recepty jakoś idą.

12

comments_icon
Wybaczcie trywialne pytanie, ale nie mogę się połapać. Czy radiolog robiąc usg, widząc podejrzaną zmianę może wystawi...

21

comments_icon
Czy jako lekarz POZ mogę odmówić wypisania zaświadczenia o stanie zdrowia jeśli nie znam pacjenta? Np. dziecko, które...

20

comments_icon
https://konsylium24.pl/k24/fora-dyskusyjne/poradnik-lekarski/pomoc-uchodzcom/problemy-formalne/post/156740? page=1a...

20

comments_icon
Nareszcie potwierdziło się, że wystawianie skierowań na SOR, IP nie jest zasadne (że jest nielogiczne to było wiadomo...

73

comments_icon