Zaświadczenia, skierowania, wnioski
Jak właściwie wypełnić druki zaświadczeń i wniosków? Kto jest uprawniony do ich wystawiania i komu można je wypisać? Porady praktyczne.
0 obserwujących
Obserwuj
Proszę kolegów o pomoc. Chce skierować pacjentkę na leczenie uzdrowiskowe. Minęłogt; 12 miesięcy od zakończenia lec...
Hej, nie jestem chirurgiem dlatego mam do Was pytanie- czym jest właściwie procedura 46.81 Śródbrzuszne manipulacje n...
0
Witam, czy wydajecie skierowania do poradni specjalistycznych, bo pacjent chce? Nawet jeśli nie widzicie uzasadnienia...
59
Czy u Pacjenta , który jest kucharzem , którego książeczka sanepidowska traci ważność- wpis o przedłużeniu może zrobi...
2
Właśnie na stronie rządowej, ukazał się bardzo ważny komunikat, dotyczący współpracy na linii specjalistyka - POZ. Pr...
59
chodzą Wam skierowania, ?mnie od rana nie udało się wysłać ani jednego , recepty jakoś idą.
12
Wybaczcie trywialne pytanie, ale nie mogę się połapać. Czy radiolog robiąc usg, widząc podejrzaną zmianę może wystawi...
21
Czy jako lekarz POZ mogę odmówić wypisania zaświadczenia o stanie zdrowia jeśli nie znam pacjenta? Np. dziecko, które...
20
https://konsylium24.pl/k24/fora-dyskusyjne/poradnik-lekarski/pomoc-uchodzcom/problemy-formalne/post/156740?
page=1a...
20
Nareszcie potwierdziło się, że wystawianie skierowań na SOR, IP nie jest zasadne (że jest nielogiczne to było wiadomo...
73
4