Konsylium24
clinical_specialization

Gdzie i jak ubezpieczyć?

Porady na temat ubezpieczeń OC lekarzy - ich oferta jest szeroka a przepisy skomplikowane. Gdzie warto się ubezpieczyć? Ile kosztują różne ubezpieczenia?

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Dzień dobry :) Zapewne większość z Państwa pracuje na kontrakcie lub prowadzi poradnie dlatego liczę na pomoc. W nie...

1

comments_icon
W ostatnim czasie odbieramy wiele zapytań od naszych Klientów i nie tylko dotyczących ubezpieczenia od kar umownych N...

0

comments_icon
Jakie ubezpieczenie polecacie? Jakiej firmy? Macie jakieś doświadczenia własne, albo przeanalizowane oferty przez za...

0

comments_icon
Witam.Jestem lekarzem dentystą bez specjalizacji , jestem zatrudniona na umowę o prace i mam gabinet prywatny...W ta...

0

comments_icon
Witam! Mam taki problem: tak jak w tytule napisałam nie mam rozpoczętej specjalizacji, ale niebawem rozpocznę pracę...

0

comments_icon
dostalem maila od Medbrookera. Szanowni Państwo, uprzejmie informujemy, że w odpowiedzi na sygnały otrzymywane od...

0

comments_icon
Jak jest u Kolegów/Koleżanek z ubezpieczeniem OC (chodzi mi tu o osoby zatrudnione w szpitalu, w ramach rezydentury)?...

0

comments_icon
Witam. Od grudnia zaczynam specjalizację jako rezydent. Dodam, że nie jestem zatrudniony w żadnym innym podmiocie opr...

0

comments_icon
Witam.Jestem lekarzem dentystą bez specjalizacji , jestem zatrudniona na umowę o prace i mam gabinet prywatny...W ta...

0

comments_icon
Straszne jest na co się natknąłem w aktualnym wydaniu gazety lekarskiej gt; Otóż na stronie 5 radcowie z jakiejś ka...

0

comments_icon