Konsylium24
clinical_specialization

Wynagrodzenia i zarobki

Ile mogę zarobić pracując w szpitalu a ile w poradni? Czy kolega z sąsiedniego województwa zarabia więcej? Porady i informacje na temat wysokości lekarskich wynagrodzeń.

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Myślę że nikogo przy zdrowych zmysłach nie przekonają komunikaty odzyskanego GUS (niedawno Tusk odwołał wieloletnie...

24

comments_icon
Co zrobi Tusk? Podpisze umowę nazywaną potocznie krowy za samochody, która doprowadzi do zalania Europy tanią żywno...

4

comments_icon
Jawność lub pseudojawność dochodów brutto w poszczególnych krajach, dajmy na to Unii Europejskiej Królestwo Niderlan...

54

comments_icon
Pod koniec października poseł Michał Moskal wraz z innymi posłami skierował do Ministra Infrastruktury interpelację w...

16

comments_icon
Witam, mam wrażenie że dyr. miejsca gdzie pracuję robi mnie w jajo. Od 3 lat mam stałą podstawę 9200 brutto, i twi...

52

comments_icon
Jeszcze w zeszłym miesiącu dane gospodarcze były mocno pesymistyczne: np. spadki produkcji przemysłowej rok do roku. ...

22

comments_icon
Szanowni Koledzy i Koleżanki, to przyznawać się kto z Was zarabia 299 tys/ miesięcznie. Minister Leszczyna tak twierd...

0

comments_icon
Rząd Tuska zdołał jeszcze powiększyć dziurę budżetową w 2024 r. W porównaniu z poprzednimi latami deficyt jest ogromn...

0

comments_icon
Dzień dobry, mam pytanie do kolegów i koleżanek pracujących w luxmed online . Np na takiej części internistycznej...

0

comments_icon
Z dzisiejszej wyborczej :Judyta Watoła: Niemal codziennie pojawiają się informacje o szpitalach, które odmawiają przy...

0

comments_icon