Wynagrodzenia i zarobki
Ile mogę zarobić pracując w szpitalu a ile w poradni? Czy kolega z sąsiedniego województwa zarabia więcej? Porady i informacje na temat wysokości lekarskich wynagrodzeń.
0 obserwujących
Obserwuj
Myślę że nikogo przy zdrowych zmysłach nie przekonają komunikaty odzyskanego GUS (niedawno Tusk odwołał wieloletnie...
Co zrobi Tusk? Podpisze umowę nazywaną potocznie krowy za samochody, która doprowadzi do zalania Europy tanią żywno...
4
Jawność lub pseudojawność dochodów brutto w poszczególnych krajach, dajmy na to Unii Europejskiej
Królestwo Niderlan...
54
Pod koniec października poseł Michał Moskal wraz z innymi posłami skierował do Ministra Infrastruktury interpelację w...
16
Witam, mam wrażenie że dyr. miejsca gdzie pracuję robi mnie w jajo. Od 3 lat mam stałą podstawę 9200 brutto, i twi...
52
Jeszcze w zeszłym miesiącu dane gospodarcze były mocno pesymistyczne: np. spadki produkcji przemysłowej rok do roku. ...
22
Szanowni Koledzy i Koleżanki, to przyznawać się kto z Was zarabia 299 tys/ miesięcznie. Minister Leszczyna tak twierd...
0
Rząd Tuska zdołał jeszcze powiększyć dziurę budżetową w 2024 r. W porównaniu z poprzednimi latami deficyt jest ogromn...
0
Dzień dobry,
mam pytanie do kolegów i koleżanek pracujących w luxmed online . Np na takiej części internistycznej...
0
Z dzisiejszej wyborczej :Judyta Watoła: Niemal codziennie pojawiają się informacje o szpitalach, które odmawiają przy...
0
24