Konsylium24
clinical_specialization

Nasz serwis

Wszystkie dyskusje na temat Konsylium24 - unikalnego forum wyłącznie dla lekarzy. Jeżeli masz sugestię, uwagi, wątpliwości czy też problem dotyczący funkcjonalności serwisu - to miejsce dla Ciebie. Wszelkie pochwały również mile widziane.

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Okazało się, że mój login po kilku tatach używania zaczął wczoraj zawierać niedozwolone znaki. Czy była to litera b...

6

comments_icon
Nowy komputer chcę otworzyć K24, strona logowania- żąda adresu mailowego; wprowadzam ten na który otrzymuję maile z ...

3

comments_icon
Wiele Koleżanek i Kolegów uważa, że telemedycyna ma przyszłość . Uważam, że dobrze abyśmy mieli wpływ na to jak ta ...

17

comments_icon
Ja się nie poczuwam. Leśna to jest tu co najwyzej jedna, ale babką bym jej nie nazwała, a tym bardziej dziadkiem :)) ...

0

comments_icon
I odlot : Do krainy dzieciństwa . Powspominajmy nasze bajki i zabawki

250

comments_icon
W ostatnich dniach Konsylium24.pl stało się jedynym miejscem w polskim Internecie gdzie tysiące lekarzy z całej Polsk...

0

comments_icon
Czy ktoś wie co się dzieje z Hiac???? Znowu zamilkł.

1

comments_icon
Lekarz uroginekolog zaleciła mi kupno elektrostymulatora do cwiczen mm.Kegla.Twierdzi,ze wszczpiony rozrusznik serca ...

7

comments_icon
Czy bedzie mozliwosc zmiany hasla uzytkownika. Bo wpisalam sobie troche niefortunne i nie moge juz go zmienic.

0

comments_icon
Czy ktoś otrzymał PITa z konsylium24 za rok 2022 ?

8

comments_icon