Konsylium24
clinical_specialization

Różne sprawy lekarzy

Wszystkie sprawy lekarskie, które wykraczają poza ramy dostępnych działów w serwisie Konsylium24. Różne dyskusje na tematy istotne dla lekarzy oraz dotyczące aspektów środowiska lekarskiego.

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
13. grudnia to dla Polaków nieszczęśliwa data. Jutro pierwsza rocznica rządów koalicji a tak naprawdę jednego człowie...

4

comments_icon
Hmmm a w teologii tez nie zaistnielismy ? Podobno to nauka jezd . I co na to pan czarnek? Co na to prezes? Hehe

83

comments_icon
Mam wrażenie, że zdrowie psychiczne to w PL coś, o czym wiele instytucji czy organizacji mówi i pisze, ale nikt teg...

3

comments_icon
https://www.rynekzdrowia.pl/Serwis-Onkologia/Diagnostyka-laboratoryjna-Mozna-dolozyc-do-koszyka-20-badan-ale-czy-POZ-...

59

comments_icon
Polska jest na szarym końcu, jeśli chodzi o wydatki na służbę zdrowia, za to polski personel pielęgniarski zarabia n...

58

comments_icon
Kupiłam właśnie 3 kostiumy kąpielowe, a na wakacje wybieram się dopiero w sierpniu, na tydzień, nad Polskie Morze (cz...

105

comments_icon
Najlepsza Szkoła Ultrasonografii w Polsce (jak nie we wszechświecie) nie tylko zatrudnia rodzinnych do szkolenia o ...

170

comments_icon
Pacjent po udarze z otępieniem. Żona chce wystąpić do sądu o ubezwlasnowolnienie. Macha jakimś pismem z sądu, że potr...

5

comments_icon
Hej, słyszałam, że niektóre izby lekarskie dofinansowują zakup książek/podręczników medycznych dla lekarzy. Czy trzeb...

9

comments_icon
Jak postępujecie z pacjentami, którzy są poważnie niedosłyszący, a przychodzą na wizyty sami? Można pacjentowi powt...

34

comments_icon