Lekarze w trakcie specjalizacji
Forum dla wszystkich aktualnie odbywających specjalizację. Jesteś rezydentem, odbywasz specjalizację w ramach etatu, lub w innej formie? Tu jest miejsce dla Ciebie!
0 obserwujących
Obserwuj
Hej, moja koleżanka po roku specjlaizacji, stwierdziła, ze to nie to…
Minął czas zmiany specki, bez podawania powodu...
Cześć, stoję przed wyborem specjalizacji i zastanawiam się między anestezjologią i it, a psychiatrią. Jakie jest Wasz...
0
Hej, zastanawiam się nad wyborem specjalizacji, która pozwoliłaby mi połączyć moją pasję do sportu, szczególnie wspin...
0
Cześć, planuję w najbliższym czasie rozpoczęcie specjalizacji z położnictwa i ginekologii. Czuję się zagubiona w tema...
3
Cześć, planuję w najbliższym czasie rozpoczęcie specjalizacji z położnictwa i ginekologii. Czuję się zagubiona w tema...
0
Hej, moja koleżanka po pierwszym roku chce przenieść się do innego Szpitala w obrębie tego samego UW. Pdoobno jest ja...
0
Kończę staż podyplomowy i planuję pracę na SOR. Jakie materiały polecacie, by pogłębić wiedzę? Na co szczególnie zwró...
0
Hej, kierowniczka POZ, w którym dorabiam poprosiłam mnie o zaświadczenie dla NFZ, że jestem w trakcie odbywania specj...
0
Zastanawiam się, czy warto specjalizować się w medycynie podróży. Czy ktoś mógłby podzielić się doświadczeniami? Jaki...
0
Cześć wszystkim,
Co Wy o tym myślicie?
Nadszedł czas na poważną decyzję, która może zdefiniować resztę mojego ż...
0
0