Konsylium24
clinical_specialization

Lekarski zwierzyniec

Zwierzę to najlepszy przyjaciel człowieka. Forum stworzone dla lekarzy - miłośników i hodowców psów, kotów i ninnych zwierząt. Wymiana doświadczeń, wzajemna pomoc w dolegliwościach naszych pupili.

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Uprzejmie informuję że tydzień temu zostałam oficjalnie adoptowana przez kotkę rasy ragdoll, nazywającą się Venus. Ma...

0

comments_icon
Jamniki to grupa ras. Jest tych grup 9. Kiedyś służyły jako psy na dziki. Jak tej propocji pieski służą do polowań ...

0

comments_icon
Pamiętacie lekture z czasów podstawówki O psie, który jeździł koleją? Otóż Szpital Uniwersytecki im. Bizela w Bydg...

18

comments_icon
Taka o to automatyczna kuweta. Jedyne prawie 500 euro hé hé

82

comments_icon
https://bit.ly/3V2P8kv Nie linkuję tego po to, aby kogoś zachęcić do podpisania, chociaż zabronić nie mogę. Owszem,...

12

comments_icon
Polska Gazeta Krakowska: Czy z powodu przychodzenia z pieskiem do pracy w szpitalu można zwolnić pracownika? Taka his...

0

comments_icon
Około miesiąca temu, po prawie 14 wspaniałych latach, odeszła moja ukochana suczka husky. Ostatnie dni jej życia (kie...

0

comments_icon
Jest w internecie forum  miłośników molosów,forum miłośników koni, forum myśliwych......a czy są wśród nas lekarze,kt...

0

comments_icon
Kilka tygodni temu brałam udział w uroczystościach ślubnych i weselnych jako jedna z cioteczek.... Para Młoda - rozs...

0

comments_icon
To jest post kliniczny. Proszę o nie przenoszenie go do zwierzyńca lekarskiego. Tydzień temu we wtorek córka zwróc...

0

comments_icon