Lekarski zwierzyniec
Zwierzę to najlepszy przyjaciel człowieka. Forum stworzone dla lekarzy - miłośników i hodowców psów, kotów i ninnych zwierząt. Wymiana doświadczeń, wzajemna pomoc w dolegliwościach naszych pupili.
0 obserwujących
Obserwuj
Uprzejmie informuję że tydzień temu zostałam oficjalnie adoptowana przez kotkę rasy ragdoll, nazywającą się Venus. Ma...
Jamniki to grupa ras. Jest tych grup 9. Kiedyś służyły jako psy na dziki. Jak tej propocji pieski służą do polowań ...
0
Pamiętacie lekture z czasów podstawówki O psie, który jeździł koleją? Otóż Szpital Uniwersytecki im. Bizela w Bydg...
18
Taka o to automatyczna kuweta. Jedyne prawie 500 euro hé hé
82
https://bit.ly/3V2P8kv
Nie linkuję tego po to, aby kogoś zachęcić do podpisania, chociaż zabronić nie mogę.
Owszem,...
12
Polska Gazeta Krakowska: Czy z powodu przychodzenia z pieskiem do pracy w szpitalu można zwolnić pracownika? Taka his...
0
Około miesiąca temu, po prawie 14 wspaniałych latach, odeszła moja ukochana suczka husky. Ostatnie dni jej życia (kie...
0
Jest w internecie forum miłośników molosów,forum miłośników koni, forum myśliwych......a czy są wśród nas lekarze,kt...
0
Kilka tygodni temu brałam udział w uroczystościach ślubnych i weselnych jako jedna z cioteczek....
Para Młoda - rozs...
0
To jest post kliniczny. Proszę o nie przenoszenie go do zwierzyńca lekarskiego.
Tydzień temu we wtorek córka zwróc...
0
0