Konsylium24
clinical_specialization

Lekarze stażyści

Zagadnienia istotne dla każdego lekarza stażysty. Problemy prawne, kadrowe, finansowe i socjalne. Dyskusje i porady związane z odbywaniem lekarskiego stażu podyplomowego.

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Witajcie Jestem lekarzem stażystą, po jego zakończeniu planuje rozpocząć pracę w POZ, natknęłam się ostatnio na ofe...

22

comments_icon
Nowy program stażu miał obowiązywać od zeszłego roku, ale wyszło tak jak zawsze, czyli nie wyszło i przesunięto nową ...

14

comments_icon
Cześć, w jednym ze szpitali gdzie robię teraz staż spotkałam się z sytuacją, że do trnsportu pacjentów oddelegowani...

14

comments_icon
Koleżanki i koledzy, czy polecacie jakieś kursy USG dla lekarza stażysty? Spotkałam się jak dotąd z ofertami różnych ...

21

comments_icon
Czy istnieje możliwość zmiany miejsca odbywania stażu na szpital w innym województwie? Czy był ktoś w takiej sytuacji...

4

comments_icon
Dzień dobry, jestem w trakcie odbywania stażu podyplomowego i niestety wybitnie mi się nie podoba jednostka, którą wy...

3

comments_icon
mam pytanie o maksymalny czas trwania zwolnienia lekarskiego na stażu podyplomowym, które nie przedłuża długości trwa...

7

comments_icon
Witam:) jestem tutaj nowa, dopiero skończyłam studia i od października zaczynam staż. Wiem, że muszę mieć pieczątkę.....

0

comments_icon
Witam! Mam pytanie: czy staż podyplomowy z rodzinnej mogę robić w dowolnej miejscowości czy tylko przy szpitalu, w kt...

0

comments_icon
Witam, jestem swieżo upieczona lekarka w trakcie trwania stażu podyplomowego, razem z mezem rozwazamy mozliwosc posia...

0

comments_icon