Konsylium24
clinical_specialization

Podróże

Forum poświęcone lekarskim podróżom. Gdzie warto się wybrać a których miejsc unikać jak ognia? Co warto zobaczyć? O miejscach zachwycających i zapierających dech w piersiach nawet wytrawnym globtroterom.

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Chciałbym podzielić się z Wami doświadczeniem, które miałem okazję przeżyć dosłownie cztery godziny przed wylotem – p...

0

comments_icon
Mam 15-godzinną przesiadkę w Dubaju. Będę tam pierwszy raz. Co polecacie zobaczyć?

9

comments_icon
Czy ktoś ma doświadczenia ze szczepionką doustną Vivotif? muszę zaszczepić siebie i dzieciaki, wygląda na to że jest ...

0

comments_icon
Słyszeliście o opcji nadania bagażu inpostem zamiast dopłacać za bagaż linii lotniczej? Opcja możliwej wysyłki do B...

23

comments_icon
4 dni temu wróciłam z Kambodży. Różnica czasu 6 godzin. O dziwo w tamtą stronę nie miałam specjalnie problemów, 2 dni...

13

comments_icon
Złotówka od gwiazdki – nowy pomysł polskiego rządu Ale nie tylko. Na początku października szef resortu sportu i t...

11

comments_icon
Jakiś czas temu pytałam o plecak na czas podróży. Teraz chciałam skonsultować z osobami, które już były plan podróży ...

0

comments_icon
Czy macie jakieś sprawdzone, godne polecenia miejsca i hotele na spędzenie Wigilii ( z kolajcą wigilijną) i Bożego Na...

3

comments_icon
Tak w klimacie jutrzejszego święta. Szłyszeliście o Domu dla Pozornie Umarłych? Usłyszałam tę ciekawostkę dzisiaj jad...

3

comments_icon
Myślałem ostatnio nad zakupem drona ale tak myślę i myślę po co mi ten dron 2/3 razy użyje , niepraktyczny Ale ...

0

comments_icon