Podróże
Forum poświęcone lekarskim podróżom. Gdzie warto się wybrać a których miejsc unikać jak ognia? Co warto zobaczyć? O miejscach zachwycających i zapierających dech w piersiach nawet wytrawnym globtroterom.
0 obserwujących
Obserwuj
Chciałbym podzielić się z Wami doświadczeniem, które miałem okazję przeżyć dosłownie cztery godziny przed wylotem – p...
Mam 15-godzinną przesiadkę w Dubaju. Będę tam pierwszy raz. Co polecacie zobaczyć?
9
Czy ktoś ma doświadczenia ze szczepionką doustną Vivotif? muszę zaszczepić siebie i dzieciaki, wygląda na to że jest ...
0
Słyszeliście o opcji nadania bagażu inpostem zamiast dopłacać za bagaż linii lotniczej?
Opcja możliwej wysyłki do B...
23
4 dni temu wróciłam z Kambodży. Różnica czasu 6 godzin. O dziwo w tamtą stronę nie miałam specjalnie problemów, 2 dni...
13
Złotówka od gwiazdki – nowy pomysł polskiego rządu
Ale nie tylko. Na początku października szef resortu sportu i t...
11
Jakiś czas temu pytałam o plecak na czas podróży. Teraz chciałam skonsultować z osobami, które już były plan podróży ...
0
Czy macie jakieś sprawdzone, godne polecenia miejsca i hotele na spędzenie Wigilii ( z kolajcą wigilijną) i Bożego Na...
3
Tak w klimacie jutrzejszego święta. Szłyszeliście o Domu dla Pozornie Umarłych? Usłyszałam tę ciekawostkę dzisiaj jad...
3
Myślałem ostatnio nad zakupem drona ale tak myślę i myślę po co mi ten dron
2/3 razy użyje , niepraktyczny
Ale ...
0
0