Jak przetłumaczyć?
Nie każdy człowiek rodzi się poliglotą a tym bardziej w języku specjalistycznym. Uzyskaj poradę na temat tłumaczenia tekstu fachowego. Pomóż przetłumaczyć tekst napisany w języku obcym.
0 obserwujących
Obserwuj
an onion a day keep the doctor away
czyli cebula dziennie utrzymuje nas w zdrowiu.Jest to w wersji z jabłkiem ( an a...
Wir, Wiener Waschweiber, würden weiße Wäsche waschen, wenn wir wüssten, wo weiches, warmes Wasser wäre.
znacie coś ...
4
Kiedy słowo roku słyszysz pierwszy raz, gdy zostaje słowem roku, jesteś dziadersem
Ja jestem
Essa!!! (Jakież to...
30
Witam,
blood dust, hemokonie - Blutstäubchen- prosze o tłumaczenie dokładnie o co chodzi, bo internet w tej sprawie...
0
udzielam korepetycji z angielskiego medycznego na podstawie materiałów USMLE, jesli jest ktos zainteresowany to prosz...
0
Czeka mnie egzamin do specki -wiem że to często formalność ale nie chciałabym żeby to było 5 min wstydu więc chciał...
0
Pomóżcie proszę, o ile jeszcze ktoś nie śpi, przetłumaczyć mi fragment- potrzebuje na jutro na egzamin: In 2006, the ...
0
Witam,
Nigdzie nie znalazłam polskiego odpowiednika zwrotu idiopathic craniofacial erythema (http://en.wikipedia...
0
Czy jest jakies sensowne polskie tłumaczenie powyzszego sfrmulowania?
0
Czy jest jakies sensowne polskie tłumaczenie wyrazenia flare-up syndrome dotyczącego poziomu testosteronu u pacjent...
0
35