Gdzie skierować?
Na tym forum możesz zapytać gdzie pokierować pacjenta z danym schorzeniem, lub danymi objawami. Do treści można przypisać region, co znacznie ułatwia znalezienie właściwego ośrodka, lub lekarza.
0 obserwujących
Obserwuj
Witam,
Jestem młodym lekarzem i planowałem podjąć pracę w NiŚOZ, drążąc temat ostatnich zmian jakie zaszły chciałby...
Izabela Leszczyna o transporcie karetką do porodu. Ratownik: taksówką szybciej i mniej śmierdzi
Coraz lepsze pomysł...
60
Gdzie można skierować pacjentów dorosłych do pogłębionej diagnostyki alergii na pokarm?
Czy kojarzycie Państwo ośro...
0
Czy z prywatnej wizyty mogę wypisac skierowanie do Oddzialu Rehabilitacji Neurologicznej?
0
Ze względu ze obecnie wszystkie wnioski są rozpatrywane tylko elektronicznie nie mamy wglądu jaki lekarz w dziale nfz...
0
prosze mi polecic kogoś z okolicy Katowic -(na priva można pisac) z góry serdecznie dziękuje ;-)
0
Bardzo proszę o polecenie kardiologa dziecięcego na Śląsku prywatnie lub na NFZ.
Dziecko 5 lat nie przybiera odpowie...
3
Dziewczę lat 19 z przepaskudnym złamaniem L1 (uraz wysokoenergetyczny 6 tygodni temu). Wyjściowo porażenie LKD, głębo...
2
Dzień dobry :)
Mój mąż wyraził ostatnio chęć i potrzebę przeprowadzenia laserowej korekcji wzroku. Czy mają może ...
2
Witam,szukam ortopedy,chirurga plastycznego i lekarza od niegojących się ran najlepiej w woj.Zachodniopomorskim ,ewen...
11
2