Konsylium24
clinical_specialization

Gdzie skierować?

Na tym forum możesz zapytać gdzie pokierować pacjenta z danym schorzeniem, lub danymi objawami. Do treści można przypisać region, co znacznie ułatwia znalezienie właściwego ośrodka, lub lekarza.

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Witam, Jestem młodym lekarzem i planowałem podjąć pracę w NiŚOZ, drążąc temat ostatnich zmian jakie zaszły chciałby...

2

comments_icon
Izabela Leszczyna o transporcie karetką do porodu. Ratownik: taksówką szybciej i mniej śmierdzi Coraz lepsze pomysł...

60

comments_icon
Gdzie można skierować pacjentów dorosłych do pogłębionej diagnostyki alergii na pokarm? Czy kojarzycie Państwo ośro...

0

comments_icon
Czy z prywatnej wizyty mogę wypisac skierowanie do Oddzialu Rehabilitacji Neurologicznej?

0

comments_icon
Ze względu ze obecnie wszystkie wnioski są rozpatrywane tylko elektronicznie nie mamy wglądu jaki lekarz w dziale nfz...

0

comments_icon
prosze mi polecic kogoś z okolicy Katowic -(na priva można pisac) z góry serdecznie dziękuje ;-)

0

comments_icon
Bardzo proszę o polecenie kardiologa dziecięcego na Śląsku prywatnie lub na NFZ. Dziecko 5 lat nie przybiera odpowie...

3

comments_icon
Dziewczę lat 19 z przepaskudnym złamaniem L1 (uraz wysokoenergetyczny 6 tygodni temu). Wyjściowo porażenie LKD, głębo...

2

comments_icon
Dzień dobry :) Mój mąż wyraził ostatnio chęć i potrzebę przeprowadzenia laserowej korekcji wzroku. Czy mają może ...

2

comments_icon
Witam,szukam ortopedy,chirurga plastycznego i lekarza od niegojących się ran najlepiej w woj.Zachodniopomorskim ,ewen...

11

comments_icon