Konsylium24
clinical_specialization

Forum samotnych lekarzy

Znajdź interesującego partnera do rozmowy i spotkań. W dobie Internetu coraz więcej znajomości zawartych on-line staje się tymi najważniejszymi ze wszystkich. To forum może pomóc odmienić Twoje życie!

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Just curious. Pytam dla koleżanki. Ciekawe jak Wam wypozycjonuje ten tytuł, pewnie ze dwóm osobom hehe.

269

comments_icon
Pytam dla kuzynki. Tylko bez pisania o robieniu laleczek voodoo, to mają być pozytywne sposoby.

478

comments_icon
Witam wszystkich, może to szaleństwo że tutaj piszę, ale nie mam już nic do stracenia. Mam 34 lata, jestem na 3. rok...

0

comments_icon
Opowiem Wam taką historię, kobiety którą spotkalam raz i nigdy więcej jej pewnie nie zobaczę. Byla 20 letnią stud...

63

comments_icon
Tresc jak w tytule,najlepiej Lublin i Lubelskie

0

comments_icon
ja lekarska po50tce ,filigranowa chetnie poznam Kolege po 50tce do trwałego zwiazku ,chetnie lubelskie ale niekoniec...

1

comments_icon
Jestem lekarką stażystką, z Warszawy. Poznam mężczyznę, który również ma dość samotności i jest gotowy do stworzenia ...

6

comments_icon
40- letnia lekarka chętnie pozna mężczyznę w celu stworzenia trwałego związku. priv: magdzik@mp.pl

13

comments_icon
Kilka słów o mnie. Jestem miłą, empatyczną kobietą z poczuciem humoru ;) W wolnych chwilach lubię oglądać mecze piłki...

36

comments_icon
Szukam osoby wesolej , na piwo, na wino, na fajna wycieczke...do szybkiego tanca i do ciezkiej pracy , na dobre i na ...

0

comments_icon