Lekarze pracujący za granicą
Dyskusje na temat pracy polskich (i nie tylko) lekarzy za granicą. Różne aspekty. Dyskusje na temat zarówno możliwości wyjazdów jak i powrotów do Polski z emigracji. Formalności, procedury, wymagania w obcych krajach.
0 obserwujących
Obserwuj
Cześć, przenosił się ktoś w trakcie specjalizacji do Niemiec? Będę wdzięczny za odpowiedzi.
Dzień dobry, jestem aktualnie lekarzem stażystą i interesuję się okulistyką. Moim celem jest wyszkolić się za granicą...
11
Witam,mieszka i pracuje może ktoś w Wiedniu? Podobno Wiedeń wygrywa kilka lat z rzędu w rankingach poziomu życia w du...
0
Jak sądzicie, jak odbije się zła kondycja niemieckiej gospodarki na naszym pięknym kraju?
Otóż mam teraz sporo roz...
0
Witam,
Jestem świeżo po stażu podyplomowym w Polsce i swoją przyszłość wiążę z radiologią. Oczywiście rozważam zaczę...
0
Jeśli dopuszczalibyście wyjazd do pracy za granicę (oczywiście mówię o naszym zawodzie lekarza), to w jakich krajach ...
0
Czy znacie grupy dla lekarzy pracujących w Niemczech na Fejsbooku?
Albo ogólne grupy dla lekarzy pracujących za gr...
11
Koledzy i Kolezanki, chcialbym zasiegnac opinii w ktorym z krajow jest lepsze szkolenie specjalizacyjne. Syn otrzymal...
12
Pytanie do kolegów z Francji, czy jest w ogóle mozliwość pracy kardiologa we Francji wyłącznie w wymiarze sezonowym, ...
2
Mam pytanie dotyczące agencji pośrednictwa pracy dla stomatologow za granicą ,jakie są godne polecenia ( najlepiej c...
0
0