Konsylium24
clinical_specialization

Lekarze pracujący za granicą

Dyskusje na temat pracy polskich (i nie tylko) lekarzy za granicą. Różne aspekty. Dyskusje na temat zarówno możliwości wyjazdów jak i powrotów do Polski z emigracji. Formalności, procedury, wymagania w obcych krajach.

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Cześć, przenosił się ktoś w trakcie specjalizacji do Niemiec? Będę wdzięczny za odpowiedzi.

0

comments_icon
Dzień dobry, jestem aktualnie lekarzem stażystą i interesuję się okulistyką. Moim celem jest wyszkolić się za granicą...

11

comments_icon
Witam,mieszka i pracuje może ktoś w Wiedniu? Podobno Wiedeń wygrywa kilka lat z rzędu w rankingach poziomu życia w du...

0

comments_icon
Jak sądzicie, jak odbije się zła kondycja niemieckiej gospodarki na naszym pięknym kraju? Otóż mam teraz sporo roz...

0

comments_icon
Witam, Jestem świeżo po stażu podyplomowym w Polsce i swoją przyszłość wiążę z radiologią. Oczywiście rozważam zaczę...

0

comments_icon
Jeśli dopuszczalibyście wyjazd do pracy za granicę (oczywiście mówię o naszym zawodzie lekarza), to w jakich krajach ...

0

comments_icon
Czy znacie grupy dla lekarzy pracujących w Niemczech na Fejsbooku? Albo ogólne grupy dla lekarzy pracujących za gr...

11

comments_icon
Koledzy i Kolezanki, chcialbym zasiegnac opinii w ktorym z krajow jest lepsze szkolenie specjalizacyjne. Syn otrzymal...

12

comments_icon
Pytanie do kolegów z Francji, czy jest w ogóle mozliwość pracy kardiologa we Francji wyłącznie w wymiarze sezonowym, ...

2

comments_icon
Mam pytanie dotyczące agencji pośrednictwa pracy dla stomatologow za granicą ,jakie są godne polecenia ( najlepiej c...

0

comments_icon