Konsylium24
clinical_specialization

Problemy społeczności

Miejsce, w którym dyskutują społeczności lekarskie - od mam-medyków po lekarzy-menadżerów. Aktualne problemy i ich rozwiązania, wymiana doświadczeń wewnątrz grupy oraz cenne porady. Wszelkie trudności najlepiej pokonywać w zintegrowanej grupie ludzi!

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Hej, moja koleżanka po roku specjlaizacji, stwierdziła, ze to nie to… Minął czas zmiany specki, bez podawania powodu...

0

comments_icon
Kolejny chory pomysł. , aby tylko grosza nie ściągnąć z pacjentami.Koniec świata. Skóra mi cierpnie, na myśl o tych a...

25

comments_icon
Właśnie dostałam info od wychowawczyni syna (II LO) z planem wycieczki. Wycieczka do Kotliny Jeleniogórskiej + Prag...

35

comments_icon
Cześć, stoję przed wyborem specjalizacji i zastanawiam się między anestezjologią i it, a psychiatrią. Jakie jest Wasz...

0

comments_icon
Cześć, Czy ktoś z Was korzystał z aplikacji POZ1 lub ebooka POZejusz? Zastanawiam się nad zakupem i chciałbym pozn...

0

comments_icon
Hej, dopiero co zaczęłam pracę w poz i mam kilka pytań, które mnie dręczą, może jakaś dobra dusza mi pomoże 1. Czy ...

9

comments_icon
Cześć, przenosił się ktoś w trakcie specjalizacji do Niemiec? Będę wdzięczny za odpowiedzi.

0

comments_icon
Czy jest ktoś kto odbył kurs dla lekarzy POZ 2 tyg on line i egzamin i może mi coś powiedzieć o tym egzaminie? Od ...

0

comments_icon
Dzień dobry, jestem aktualnie lekarzem stażystą i interesuję się okulistyką. Moim celem jest wyszkolić się za granicą...

11

comments_icon
Witam,mieszka i pracuje może ktoś w Wiedniu? Podobno Wiedeń wygrywa kilka lat z rzędu w rankingach poziomu życia w du...

0

comments_icon