Edukacja podyplomowa lekarzy
Zagadnienia związane z podyplomową edukacją lekarzy. Wszystko o stażu, LEKu, L-DEKu, rezydenturach, doktoratach, PES i innych ważnych dla każdego szkolącego się lekarza tematach.
0 obserwujących
Obserwuj
Cześć! Pod koniec studiów zrodził się pomysł na podjęcie specjalizacji z Radiologii i Diagnostyki Obrazowej. Źle czuj...
Witam wszystkich, jest to mój pierwszy post. Starsi koledzy, potrzebuję porady. Moja krótka historia zawodowa wygląda...
14
Szanowni Koledzy i Koleżanki :)
Na koniec roku planuję powrót do Polski z Niemiec. Rozważam rozpoczęcie nowej sp...
0
Czy są tu osoby zdające ustny PES z Diabetologii w Łodzi Sesja Jesień 2024 ? Szukam towarzyszy w niedoli? Lub osób kt...
0
2 rok pracy i nie widzę sensu w tej pracy.
Czy specjalizacja z medycyny pracy to dobre rozwiązanie żeby przeczekać ...
51
Jestem po kursie Roztoczańskiej Szkoły USG – jama brzuszna i zaczynam naukę w praktyce. Mam dostęp do aparatu USG w...
6
Hej, dostałem się na radiologię w mazowieckim i poszukuję informacji o poszczególnych jednostkach. Czy ktoś mógłby co...
1
Cześć, w tym roku nie wybrałem specjalizacji, zamierzam najpierw popracować w POZ, myślę nad rodzinną lub pediatrią. ...
8
Trwają egzaminy specjalizacyjne. Parę lat temu zostały wprowadzone pewne ułatwienia- zdobycie minimum czwórki z testu...
0
Ustny reumatologia Warszawa
Czy ma ktoś jakieś zagadnienia, info?
0
59