Konsylium24
clinical_specialization

Lekarski Klub Filmowy

Kinematografia produkuje rocznie tysiące filmów w najróżniejszych kategoriach. Podyskutuj o filmach, które obejrzałeś lub masz zamiar obejrzeć. Miejsce dla kinomaniaków (i nie tylko!).

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
Dawno nie oglądałem tak świetnego serialu na Netflixie. Zbliżam się do ostatniego odcinka, a jakość tej produkcji zde...

24

comments_icon
Na Netlixie, z Keira Knightley i Benem Whishawem (w roli geja, tak nie obyło się bez standardowych elementow :D, ale ...

3

comments_icon
Ryszardzie Ochódzki, dlaczegoś nam to uczynił w Mikołajki AD 2024???

10

comments_icon
https://www.nowehoryzonty.pl/vod-film.s?id=14065 Sasha, jak każda wampirzyca, powinna żywić się ludzką krwią. Pr...

9

comments_icon
Od ponad 10 lat nie obejrzałam żadnego polskiego serialu, ale ten tak mnie wciągnął, że zaliczyłam go jednym tchem....

19

comments_icon
Oglądałem wczoraj nową perełke na Maxie: Caddo lake. Jak któs lubi motyw podobny do serialu DARK z netflixa to powinn...

0

comments_icon
SPOILER ALERT Ledwo zbieram myśli. Pierwsza część, którą widziałam w kinie 5 lat temu wbiła w fotel, długo miałam ...

0

comments_icon
Czy ktoś oglądał i zrozumiał? Wydaje mi się, że chyba bardziej powinni cieszyć się ci, którzy nie potrafią zinterpret...

0

comments_icon
Ostatnio byłem na thillerze psychologicznym ,,Mrugnij dwa razy W filmie zwrócono uwagę na aspekt zapomnienia i ...

0

comments_icon
Sezon letni sprzyja rozrywkom. Podzielmy się wrażeniami z kinowych nowości tego lata.

0

comments_icon