Konsylium24
clinical_specialization

Ogłoszenia różnej treści

Tablica ogłoszeń drobnych. Tu można wszystko sprzedać, kupić i zamienić. Ogłoszenie możesz również dodać w Kompendium24 - jedynym miejscu w polskim Internecie z ogłoszeniami lekarskimi.

0 obserwujących

Obserwuj

Wszystkie postyarrow
Streszczenie
Cito
Pro Auctore
Najnowsze posty i komentarzearrow
Data dodania posta
Data dodania komentarza
Tytuł posta
Liczba komentarzy
30- 31 grudzień. Kielce Może ktoś byłby chętny - zapraszam do kontaktu.

0

comments_icon
Za niewielkie pieniądze sprzedam różne książki stare i nowe z dziedziny neurologii i pediatrii.Jest tego dużo.Kontakt...

0

comments_icon
Drodzy Znawcy Motoryzacji, mój subarak niebawem będzie 7- latkiem. Forester silnik( korekta! 2l)benzyna, biały, we...

137

comments_icon
Dzień dobry, sprzedam aparat USG Philips Affinity 50g z trzema głowicami - convex 6-2, liniowa 12-5, doodbytnicza...

0

comments_icon
Cześć! Czy możecie polecić mi z jakich książek uczyć się na początku specjalizacji.. Złożyłam na onkologie. Od czego...

0

comments_icon
Poszukuję książki „Diagnostyka obrazowa. Mózgowie„ Osborna. Bardzo proszę o informacje, jeżeli byłaby jeszcze gdzieś...

0

comments_icon
Ale zostałam poproszona, więc zostawiam, kto ma ochotę pomóc to dziękuję, kto nie to nie;)) https://www.siepomaga....

0

comments_icon
Kupię książkę Wandy Kawalec Pediatria

1

comments_icon
Wynajmę/podnajmę gabinet lekarski, najchętniej z USG, na kilka h w ciągu dnia, kilka razy w miesiącu, na terenie Biał...

0

comments_icon
Kupie tablice Ishihary I test muchy Tel [...] [edytowano przez administratora]

4

comments_icon