Konsylium24

Znacie? Znamy. To posłuchajcie.

Lekarze POZ

PV:

https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-wzrosnie-zasilek-a-wraz-z-nim-koszty-pogrzebu-wplyw-niemozli,nId,7778814 Czyli jak wszyscy wyciagają łąpę po zasiłek pogrzebowy tylko my za darmo. Opowieść dla tych co piszą karty zgonu. 3 dni temu ok 22. Telefon. Dzwoni syn pani Ż z ulicy K. Że mamusia zmarła i jest policja i mam przyjechać wystawić karte zgonu. Ja oczywiscie, że nie, teraz to ja planuje pofiglowac ze slubna a nie ogladac nieboszczkę. jakto? ja mam przyjechac. Jestem rodzinnym. Oddają telefon asprantce Z. Co ma zrobić. Informuję, że starosta obiecał, że zawsze znajdzie sie byle jaki lekarz co wystawi kartę zgonu. Siadłem i zacząłęm kojarzyc. Pani K, zdemenciałą staruszka, łążaca po wsi. To chyba ją tego dnia potracil samochod. Karoca jeszcze zywą zabrala do szpitala. Z tego co doniosło moje KGB faktycznie chodzilo o tę pacjentkę. Obejrzano ją na sorze i odeslano do domu- zabral ją syn. Dalej zeznania sa rozbiezne. Podobno zmarla juz w domu, chociaż sa tacy co twierdza, że syn przywiozl do domu zwłoki. CDN.
no access

Access to the content of the website only for logged in doctors

LOGIN